Tidny.com
Etusivu    Terveys     Vaihtoehtoiset hoidot     Luontaistuotteet  


Vocca-kokemuksia


Onko kellään kokemuksia voccan tuotteiden vaikutusta kynsisieneen? itse käytin kuukausikaupalla ilman muuta tulosta kuin kynnen pehmeneminen. sieni uusi aina ja aina vaan. onkohan kyseessä ajasta aikaan toimiva ihmelääkehuijaus, sillä pullo on kallis....View Complete Forum Thread with Replies


See Related Forum Messages: Follow the Links Below to View Complete Thread
Vitamiinit
Vitamiinit kannattaa ostaa apteekista, sanottiin juuri lehdessä. Luontaistuotekaupan vitamiinit tulevat kuulemma monin verroin kalliimmiksi. Sitä olen ajatellutkin.

Luonnon omia aineita
Kannattaisi syödä kaikki luonnonlääkkeet ihan aidossa luonnon muodossa kun niissä voi olla vaikka mitä aineita joista sen yhden ns. vaikuttavan aineen teho riippuu. Syökää mustikoita, älkää mitään teollisesti uutettuja pulvereita.

Inkivääri
Mitä teen kun maha meni ihan sekaisin kun syön noita inkiväärikapseleita. Alkuun tuli voimakkaita makuja, nyt en pysty enää syömään ollenkaan kun tulee mahakipuja ja menee löysäksi.
Koko syksy nivelet on oireilleet ja sainneuvon syödä inkivääärikapseleita mutta nyt on pakko...

Krapulaan luonnonlääkettä?
Mikä auttais krapulaan? En tarkota mitään viikon putkea vaan on tullu lauantaian otettua vähän liikaa niin että tutisuttaa ja on höppänä olo. Onko mitään luontaistuotetta joka takuulla auttaa?

Kilpirauhanen
Onko mitään luonnonlääkettä millä saa kilpirauhasta vähän vilkkaammaksi? Mulla on alkavaa vajaatoimintaa enkä vielä saa lääkettä. Voisiko jollain yrtillä tehostaa?

Luontaistuotekauppa
Onko luontaistuotekaupan pito kannatavaa? Olen kiinnostunut alasta, pysyykö sillä leivässä? Vähän on yrittäjäkokemusta.

Kala-allergia
Onko kellään kala-allergikolla kokemusta kalaöljystä?
Onko teille tullut oireita? En uskalla kokeilla, kun olen pahasti allerginen. Eli onko siinä öljyssä niitä kalan valkuaisia jotka kai aiheuttaa sen allergian?

Kynsissä kuoppia
Mulla on aina välillä kynsissä kuoppia tai sellaisia poikittaisia painaumia. Ja sitten yhdessä kynnessä keskellä sellainen ohut harjanne. Tietääkö kukaan mistä ne johtuu? Onko se jotain puutosta tai sairautta? Millä ne sais pois?

Nokkoskalkista
Onko auttanut allergiseen nuhaan yms.?

Onko kokemusta antiviristä?
Atooppinen ihoni tulehtuu herkästi. En haluaisi aina syödä antibiootteja eikä basibakt-voide aina tehoa (teatree-öljy haisee..).

Pro-balance duo
Olen neljääkymppiä lähenevä nainen ja syön kokeeksi otsikon luontaistuotetta PMS-vaivoihin. On aika kallis tuote, onko toisilla kokemuksia sen hyödyistä? Olen myös aloittanut avantouinnin ja en tiedä kumpi sitten on ollut se apu, kun vaivat ovat helpottuneet.

Kasvojen punotus
Olisiko neuvoa, mikä auttaisi kasvojen punotukseen. Kasvot muuttuvat punaisiksi lähes milloin vain. Jonkin verran jännitän esiintymistä, mutta tavallaan joudun esiintymään työssäni, joten jännittäminen ei ole ainoa syy. Jos olen varsinkin talvella muutaman tunnin ulkona päivällä,...

Argi-Tabs
Onko kellään kokemuksia ! Mitenkä vaikuttaa ?

Nokkoskalkista
Vaikuttaako tämä positiivisesti myös hiuksiin olen kuullut,että nokkosella ja piillä olisi jonkinlaista vaikutusta hiusten kasvuun.

10 % koivuvaseliini
Aiemmin oli juttua, että 10% koivuvaseliini auttaa peräpukamiin. Haluan kokeilla sitä joten mistä sitä saa? saako ihan luontaistuotekaupoista? Voiko ainetta siis sivellä ihan peräsuolen sisäpuolella oleviin pukamiin vai vain peräaukon ympärille? Kiitos avusta!

Herbival -apua unettomuuteen?
Ostin apteekista Herbival -rohdosvalmistetta satunnaiseen unettomuuteen.
Minulla on huomenna inssi ajo ja aina kun jotain jännitän niin uni tulee huonosti jos ollenkaan.
Kotona huomasin että tuossa herbival valmisteessa luki: Voi vaikuttaa reaktiokykyyn. No uskallanko sitten edes...

Möller ja Eye Q
Syön Eye Q -kapseleita 6kpl päivittäin ja ajattelin sopisiko samalla ottaa esim Möllerin Tuplaa vaikka 1 - 2kpl sen lisäksi? Onko vastaavaa hyötyä/haittaa?

Hyvä HELOKKIöljy
Hei,
mikä olisi hyvä helokkiöljymerkki? Pitäisi olla nesteenä. Nykyinen Femiglandin GLA+E sisältää 115mg per päivä, kun taas Tolosen vastaavassa on peräti 360mg. Eli merkki ja ostopaikka, kiinnostaisi myös missä tuota Tolosta myydään?

Luontaistuote
Kertokaapa e-epan käytöstä,onko tehokas ja tietääkseni vastaa yhtä kala-ateriaa päivässä?

Copyright © 2014 www.Tidny.com, All rights reserved