Tidny.com
Etusivu    Teknologia     Tietotekniikka     Kannettavat  


Uusi laturi Asus X53B kannettavaan?


Äidiltäni meni tänään vihdoin ja viimein rikki laturi joka alkoi temppuilemaan jo melkeinpä heti koneen oston jälkeen. Olimme kuulleet että latureissa on myös takuu mutta soitettuaan asiakaspalveluun asia ei vaikuttanut siltä eli apinat eivät suostuneet korjaamaan saakelin pirhanan huonoa tuotettansa. Nyt äitini tarvitsisi kipeästi uutta laturia.

Kyseinen malli on siis Asuksen X53B Series ja kun yritin etsiä netistä paikkaa mistä voisi kyseisen saman mallin laturin hankkia, tulokset olivat aika laihat. Useimmat paikat olivat niitä jotka pitäisi tuolta kaukaa ulkomailta hankkia. Nyt siis kysysinkin mitä hartaimmin voisiko joku kertoa hyvän paikan josta...View Complete Forum Thread with Replies


See Related Forum Messages: Follow the Links Below to View Complete Thread
Hp 4150 Omnibook
Onko jotain jippoa millä saisin äänet kuulumaan muualta kuin läppärin omista kajareista.Laitoin läppäristä RCA piuhan vahvarille sisäänmenoon mutta jostain syystä en saa kuulumaan ääntä vaan äänet tulee edelleen läppärin omista kajareista ?

Kannettavan näytönohjaimet
Voiko kannettavaan ostaa näytönohjaimia? Ite en oo löytäny mistään kannetaville sopivia näytönohjaimia vai käykö pöytäkoneiden näytönohjaimet myös kannettaviin? Kertokaa myös joku sivu mistä niitä vois ostaa.

Ostaa tahtoisin....
Tahtoisin ostaa halvan ja hyväkuntoisen/toimivan kannettavan tietsikan ja löysinkin alle 200 euron hintaisia Keltaisesta Pörssistä...ongelma onkin, kun pikkuveli väitti niin halpojen koneiden olevan turha ostos. Eivät kuulemma toimi kunnolla tai menevät rikki herkästi vanhuuttaan....

Compaq Armada 7730:n verkkokortin merkki
Tietäskö joku, minkä merkkinen verkkokortti on COMPAQIN ARMADA 7730MT-mallin kannettavassa? Vastatkaa pliiiiiis! Mun pikkubroidi tietää kyl tietokoneista tosi paljo, mut se ei pystyny selvittään mikä sen kortin merkki on.

Centrino
Onko noista centrinoista muuta hyötyä ku pidempi akun kesto ja keveys? Joku mesos että 1.4ghz centrino vastais 2.4ghz P4:ää, mutta liekö asia ihan näinkään. Nopeudella tarkoitan esim. pelien pyöritystä jne. Kitoos...

Uusi
Mikä Fujitsu-Siemens tai HP malli soveltuisi parhaiten seuraaviin:
- Nettikäyttö
- Pelaaminen
- DVD katselu
tai onko muilla valmistajilla sopivampia.
Enintään 2000 € saisi mennä.

G mailin urkintaviestiti?
Hei!

Olen saanut g.mailiini vastauksia erääseen ilmoitukseen,nyt maili väittää joidenkin ihan asialliselta vaikuttavien viestien saattavan olla urkintaviestejä???

En ole vastanut näihin,koska jos vastaan lähettäjä tietää silloin mailini!
Mitä nämä...

Värit telkkariin
Heips.. Minulla on ACER merkkinen kannettava kone ja kun yhdistin sen s-video kaapelilla telkkarin niin kuva näkyy vain mustavalkeana.. Osaatteko sanoa mikä voisi olla vikana.. Käyttis on win xp-home edition..

Kumpi on parempi?
Rikoin vahingossa vanhan läppärin näytön ja nyt tarttis uusi mylly ostaa.

Itse olen aivan susi kaikkien tälläisten tietokoneasioiden kanssa, joten kaipaan asiantuntijoiden mielipiteitä.

Köyhä kun olen, niin oon miettinyt tollasta 400-450 e hintahaarukassa olevaa...

Myykää miulle
Hei!

kuka luotettavan ihana ihminen voisi myydä miulle kannettavan? Suhteellisen halvalla vielä?
Sellasen joka olis kunnossa ja ei kuitenkaa ihan vuosilta yks ja kaks, eli suht. uus...

Eli tarjouksia..?

Athlon XP2400+...
Toimiiko tuolla prossulla uudet pelit kannettavassa kun se on 1.8Ghz ja näytönohjain on radeon 9000?

Kannettavan prossun kellotaajuus
Miksi windows näyttää prossun kellotaajuuden vain jotain 500mhz vaikka prossu on 1,8ghz? Pcmark04 näyttä sen jotain 1,1ghz.

Kannettavan akku-mistä?
Etsin työkäytössä olevaan HP:n kannettavaani sopivaa akkua. Vanha kun ei enää toimi. Ongelma on että tarjontaa on paljon, mistä saisi hinta/laatu suhteeltaan hyvän?

Fujitsun verkkokortti
Koneena Amilo L6820, integroitu verkkokortti. ADSL-yhteys RR44 reitittimen kautta (Soneran yhteys, DHCP). Verkkoyhteys ei toimi (kortin asetukset: hae ... automaattisesti jne). Pöytäkoneessa vastaavat asetukset ja toimii. Samoin toimii Amilo, jos laitan USB-porttiin verkko-adapterin...

Mikä näistä paras pelikone?
Näillä pelaisin ainakin Skyrimiä ja Sims 3:sta. Koneella siis pelaisin ja olisin netissä ja koneen pitäisi ihan suht. nopea olla. Mikään supertehopelipakkaus ei tarvitse olla, että kenenkään ei nyt tarvitse tulla sanomaan, että alle 1000 eurolla en hyvää pelikonetta saa jne.. Vaan mikä...

Lenovo
Mistä saa tilattua ko. läppäriin näppäimistön ? En onnistu löytämään tähän malliin.

Sininen viiva näytössä
Kannettavani näyttöön ilmestyy aina silloin tällöin yhden pikselin levyinen sininen pystyjuova, aina samaan paikkaan. Onko TFT-näyttö vetelemässä viimeisiään vai mistä on kyse? Kone on max parin vuoden ikäinen, vähän käytetty Compaq Presario.

Compaq armada
1500c usb väylä,ei toimi,mikä neuvoksi,ostin äskettäin koneen käytettynä ja en ole kyseistä väylää tarvinnut ennen,päivitin koneen 2000:een,ja nyt ei väylä toimi..help..kiitti

Minkä arvoinen kone
Eli paljon tälläisestä kehtaa pyytää:IBM thinkpad 600x pena3(500mhz) 20GB kovalevy,usb2,polttava dvd asema,tavallinen cd asema.tosi hienossa kunnossa mutta kun olis tarjolla uusi sopivaan hintaan ni paljon tälläsen arvo on.

Kannettavan hankinta ~1200€
Minulla olisi käytettävissäni rahaa kannettavan hankintaan n.1200€. Käyttö olisi kotikäyttöä ..., surffailua ja digi-kuvien työstöä. Millaisen koneen ko. rahasummalla kannattaisi hankkia?

Kiitos asiallisista vastineista!

Copyright © 2014 www.Tidny.com, All rights reserved