Tidny.com
Etusivu    Ajoneuvot     Autoverot ja vakuutukset  


Miksi Suomi on sosialistinen?


Onkohan Suomi on Euroopan viimeinen sosialistimaa (joka tosin piilottaa sen olemalla "länsimainen demokratia" ja harjoittamalla kaupankäyntiä länsimaiden kanssa)? Kysymys ei ole tyhjästä revitty jos mietii faktoja:
Suomessa on vielä vuonna 2002:

-puoluetuki
-puolueiden lehdistötuki
-puolueiden järjestöjen tuki (lomakylät Lapissa)
-urheilijapalkka
-poliittiset nimittelyt (Suomen Pankki)
-poliittiset virkamiesnimittelyt (virastoihin)
-poliittiset virat
-autovero
-sakotus tulojen mukaan (progressiivisen palkkaveron lisäksi)
-varallisuusvero
-perintövero


View Complete Forum Thread with Replies


See Related Forum Messages: Follow the Links Below to View Complete Thread
Mitä tämä nyt on
Joku kirjoittaa tuolla maasturipuolella seuraavaa:

"Maaginen rajapyykki maasturiverolle on 5/93, eli ennen 5/93 käyttöönotetut maasturit on verovapaita. Tuon jälkeen meneekin jo sitten täysi autovero, eli laskun loppusumma voi olla aika huimakin"

mitäh?

Koska autoveroimoitus
Tuossa alla kerrottiin, että autoveroilmoitus on tehtävä 6kk kuluessa maahantuonnista. Eikö autoa saa seisottaa tallissa pitempään ja tehdä ilmoituksen sitten kun auton haluaa ajoon? Löytyykö linkkiä tarkkaan tietoon....

Tullilaitoksen toiminta-ajatus
Suoraan vuoden 2002 toimintakertomuksesta.

Suomen Tulli valvoo laillisia ja paljastaa laittomia tavaravirtoja ja kohdistaa niihin kansallisten ja kansainvälisten säädösten edellyttämiä toimenpiteitä.
Tässä tarkoituksessa Tulli:

· kerää tehokkaasti ja...

Älkää ostako uutta
Hyvät ihmiset, haukkaatte ison palan sontaa, jos nyt ostatte uuden tai muuten vaan kalliin auton Suomesta, joka on jo rekisteröity. Ajakaa vanhoilla, hakekaa Saksasta ja maksakaa verot itse tai vaihtakaa halvempaan, niin häviätte vähemmän kun autoverotus laskee radikaalisti tai poistuu...

Todelliset prosentit verovalitukseen
1. tosiasia: Suomen valtion vastaus EU-tuomioon ei ollut uusi autoverolaki vaan KHO:n tuomio Siilinin tapauksessa. Tätä ennakkotapausta pitää soveltaa jokaiseen autoverotapaukseen.

2. tosiasia: Siilinin tapauksessa veroprosenttia ei määritelty etsimällä erillistä...

Muistakaa valituksessa
Muistakaa valittaa, jos autostanne on peritty veroa sen keskimääräisen 29/30% mukaan.

Siilinin tapauksessa tulli toimi näin:

"Eteläinen tullipiiri on oikaissut Antti Siilinin autoveropäätöksen 30.6.2003. Siilinille palautetaan liikaa kannettua autoveroa 5...

Traileri
Mites on,kertokaas miten autotrailerin saa saksasta suomeen,mitä maksuja menee?? Jos traileri maksaa 1000 euroo siellä ja samanlaisen saan suomesta 2000 euroa kannattaako edes hakea??

Petos on petos Saksassakin
Petollinen tai erehdyttämällä tehty kauppa on petos Saksassa ja Suomessa.
Jos joku uskoo autokauppiaden kesimään sloganiin etteikö olisi,hankkikaa AIVOT!
Sinänsä näyttää että mediaan uppoaa ja kansa uskoo kaiken mitä TVstä tule...

Miksi Suomipoika valitta autoverosta
Kotimaassani Espanjassa on pienempi tulovero, omistusvero, halvempi ruoka, asunto, auto ja kaikille ilmainen terveydenhuolto ja lääkkeet.
Onneksi työsopimus Suomessa loppu kaksi kuukausi enää jäljellä niin pääsee pois tästä surkeasta maasta. Täällä on liikaa kurjuutta ja ei...

TAXI mersu Suomeen
Siinä ei pitäisi olla ihmeemmin autoveroa jäljellä, kun verottaja nykysäännöilläkin hyvittää autoverosta 9600€ (kuoleutuu kolmessa vuodessa).

Eli VERROKKIAUTOKSI kolme vuotta vanha veroton taxi mersu!!!

Vuoden - 57 ennätykset vaarassa
Moottoripyöriä myytiin viime vuonna lähes sama määrä kuin ennätysvuonna -57

Miksi sitten -57 myytiin niin paljon moottoripyoriä...oliko se -56 kun säädettiin väliaikainen autovero ?

Onko näin ?

PS: Skodan myynti kasvoi 86 % 2002-2003 näin Suomen...

Sivusta seuraaja
Olen nyt seurannut vuoden päivät kun tuttavani hakevat autoja saksasta joka kuukausi. Ja nyt voin sanoa että säästö minkä tekevät on todella pieni. Ainoastaan isommissa ja kalliimmissa autoissa on todellista eroa. Mutta pienemmät autot siellä maksavat miltein enemmän. Sitten ne...

TÄRKEÄÄ vaatikaa OBD-testi vaihtoautoihin
Varokaa kun ostatte v2001 tai uudemman mallisen auton, niin vaatikaa autoliikkeelta siihen OBD-testi, että menee katsastuksessa läpi.
Jos testi hylätään, niin hinnan alennusta tai auton korjaus liikkeen piikkiin.

Tämä tulee käytettyjen myyjille kalliiksi.
Heh...

KIIRE! Vakuutus
Moikka. Kysyisin nyt täällä sellasta asiaa, että jos on mennyt esim. mopon vakuutukset ulosottoon ja on mennyt luottotiedot, saako millään eri vakuutusyhtiöstä autoon vakuutusta.? Jos saa, niin tiedän, että maksaa kyllä jonkin verran, mutta kun en tiedä saako. Siis esim jos if:ssä on ollut...

Seisontavakuutuksesta
Jos ostan, esim tänään auton joka on myyjällä seisontavakuutuksessa, saanko ajaa sillä sen 7 vrk ennen oman vakuutuksen ottoa ja omistajanvaihdosta?

Uutisissa
Kerrottiin kuinka autoveron alennus on jäänyt käytännössä autokauppiaiden taskuun. Ja tyhmä suomipoikahan ostaa. Ostakaa pölvästit lisää uusia autoja ja tukekaa valtion ja autokauppiaiden kartellin kusetuspolitiikkaa, voihan Venäjä!

Tuontiautot yli 10 v. vanhoja...
Tälläkin palstalla on jatkuvasti toitotettu, että tuontiautot nuorentavat Suomen vanhaa autokantaa. TV1:n uutiset kertoi juuri (10.1. klo 20.30), että suurin osa v. 2003 Suomeen tuodusta n. 33000 autosta oli yli 10 vuotta vanhoja! Tuontiautot EIVÄT siten nuorentaneet Suomen autokannan...

Miten on
Kun autoni on seisonnassa, ja keväällä ois normaalisti ajoon otto aika taas, ja samalla katsastusaikakin. Mutta nyt olen suunnitellut että seisottaisinkin autoani ns. "hamaan tulevaisuuteen", miten tällöin homma toimii, ei kai minun tarvitse autoani kasata päiväksi kerran...

Autoverouudistus 1.1.2013
Vihdoin se todella tapahtuu. Katainen lipsautti vahingossa ja kieltäytyi puhumasta lisää. Urpilaista ei ole "tavoitettu". Kannattaa seurata uutisia. Tullin sivuilta tieto jo löytyy.

www.[piilotettu]/fi/tiedotteet/lehdistotiedotteet/2012/tiedote_20121221/index.html

Autojen iästä ja tuonnin kannattavuudesta
Monelle on epäselvää, miten markkinatalous toimii.

Moni (autokauppias ja muu kateellinen) pilkkaa autontuojia, kun "autokannan keski-ikä vaan nousee vanhoja autoja tuomalla".

ENSINNÄKIN, markkinataloudessa auton tuojaa ei pätkääkään kiinnosta,...

Copyright © 2014 www.Tidny.com, All rights reserved