Tidny.com
Etusivu    Ajoneuvot     Automerkit     Chevrolet  


Astro


Kokemuksia Astroista? Millasia pelejä? Tekisi mieli sellaista, mutta hintahaarukka aika raju...
500-1200€View Complete Forum Thread with Replies


See Related Forum Messages: Follow the Links Below to View Complete Thread
Olisiko joku kiinnostunut vaihtokaupasta???
Olisiko joku kiinnostunut vaihtamaan 97 vuoden TD farmari vectraa vaniin?Auto saisi olla mielummin 6.2 Diesel!Jos kiinnostaa lisätietoa sähköpostin välityksellä.

Astron dieselöinti
Onko tietoa onko kukaan laittanut astron omaan vaihdelaatikkoon jonkin muun moottorin(dieselin)??

Astron ohjaustehostin
Moro.. mikäs olis vikana kun ohjaustehostin pistää vastaan tai ei toimi kunnolla "ollenkaan" kun parkkipaikalla esim samaan aikaan joutuu painamaan vähän jarrua ja kääntämään niin heti kun painaa vähän jarrua menee ohjaus jäykäs... tai sitten jos joutuu vekslaamaan paljon...

Diesel kysely!
Onko monelta mennyt pumppu remonttiin ajettua Shellin dieselillä!
Vaihdoin Teboilista Shellin ajoin hetken aikaa ja GM pumppu alkoi heti oireilla vanissa!Ja sama kävi nyt myös viime keväällä MB sprinterille,kun ajoin hetken Shellin "kiisselillä".
Lisäksi tiedän pari...

KUMMA KAPISTUS
Otetaan uusiks. Mikä on se laatikko auton OIKEESSA jalkatilassa??? Siinä reunassa parilla ruuvilla kiinni. Johtoo lähtee melkosesti. t: piilofarmari on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11...

Chervolet mistä saa kuvia?
Siis mistä saa kuvia kaikista chervoleteistä kun haluan nähdä kuvan kun en muista että mikä auton malli oli. enkä omistajalta voi nyt kysyä..
mahottoman iso maasturin mallinen henkilöauto.. nyt häiritteee.. toivottavasti ymmärsitte..
kiitos...

Camaro
Missä tpi 5.7 -88 bensansuodatin

Varaosat
Mistä ostelette varaosia jenkkeihinne?
olen selaillu nettisivuja mut hinnat on aika kovia.on kai jossain edullisiakin jarru yms.kuluvia osia? jotkut varaosa liikkeet ei tunne chevyn osia esim. motonet.oletteko tilannu jostain ulkomailta ja mitä on maksanut ja millä voi maksaa,visa?
Talvirenkaat
Nyt todellinen tilaisuus sinulle joka haet vm. 1995-1997 Chevrolet Chevy Vaniin (kuorma-auto) talvirenkaita vanteineen. Myyn todella edullisesti Wintermaster 235/70 R16 nastarenkaat (4 kpl) vanteineen (peltivanteet 8 pultille). Renkaissa vielä noin 5mm jäljellä, vanteet ruosteettomat ! HINTA...

Lumina
Moi kaikille. Meinaan vaihtaa Luminaan, onkos kommentteja kestävyydestä ja kulutuksesta jne?

Trans Sport
Suurperheellisenä Trans Sport (98-) kiinnostaa mutta hieman pelottaa ja arveluttaa ylläpitokustannukset. Olisiko jollain parempaa tietoa mitä ilo maksaa, varsinkin huolto ja korjauskustannukset? Ja millaisten kilometrien jälkeen pitää varautua suurempiin remontteihin?

Paljonko Blazer hörppii?
Paljonkos Blazerit hörppii gasoo kevyellä kaasulla?

A-lippaa ja E-spoilerii
Elikä tähän perinteiseen chevy vaniin olis saatavilla lasikuituisia lippoja ja e-spoileria. Hinnat 50 euroo kpl. Kysy tarkemmin P 040 5780068.

Sähköstä harmia....
6.2 dieselin starttikin alkoi kiusata minua...
Ei edes lupaa kuin satunnaisesti(muutaman päivän välein) sanoo kröh...
Eli mistä syytä etsiä vikaa?
Solenoidin korjaus-sarja jo laitettu(kansi,liittimet, se hyrrän näköinen juttu sieltä sisältä)...
Johtojakin on...

4x4 Pick-up haussa, neuvoja&vinkkejä ?
Olen katsellut eri vaihtoehtoja neliveto pick-upeista. Chevyllä eri malleja ollut jokunen myytävänä asettamassani hintahaarukassa, 0-5000EUR. Tilava 4x4 umpikorinenkin vois mennä, esim Blazer.

Olisiko kokeneemmilla antaa neuvoja:
1)Mistä kannattaisi pysyä erossa ?
Letukan vanteet
Jees

Olisi hakusassa Chevy Capricen vuosimallia -89 ihan tavalliset peltivanteet. Jos jollakulla on tietoa mistä saa niin pistäsikkö tietoa tänne. Tuntuu olevan yllättävän hakusessa. Eniten tietysti arvostaisin sellaisia joissa olisi mukana jopa alkuperäiset kapselit ja...

Tyhjäkäynti
Mikähän letukassa voi olla vikana kun se lämpösenä sammuu aina risteyksiin tultaessa kun nostaa jalan kaasulta. Vikavalo ei pala. Kylmänä käy ihan nätisti ja muutenkin käynti ihan ok. Vm. 89, 2.8V6-kone.

Heh
Synnytyslaitoksessa makasi samassa huoneessa ranskatar ja suomalainen
tyttö. Ranskatar kääntyi huonekumppaninsa puoleen, kysyen: "Parlez vous
francais?" johon tyttö hyvin ujosti vastasi, että "ei, Chevroleth Coupé!"

4,75 vanne...
Niin löytyiskö keltään 1 kpl 15" 4.75 jaolla olevaa peltivannetta? Tarvittais vararenkaalle eli ei sen ihan virheetönkään tarvi olla :)Pääkaupunkiseutu mielellään niin vois hakea.
c.a.m.i.n.o@suomi24.fi

Alumiini v6?
Uudemmissa Astroissa on kuulemani mukaan koko-alumiinen V6 kone? pitääkö paikkansa ja onko muissa malleissa vastaavia? onko kone 4.3 vai joku muu? Onko keneläkään käsityksiä/kokemuksia kestävyydestä ja jos netistä löytyy jotain hyviä alumiini V6:a käsitteleviä sivuja niin linkki...

Copyright © 2014 www.Tidny.com, All rights reserved